Ignasi Cairó, CTO de Chatu Tech ha presentat a l’entorn de la conferència d’Europa de Microones EuMCE 2019 a Praga, la investigació sobre “optimització de sistemes NFC per a la transferència de potència i comunicació simultània per sensors sense fils”.

Es tracta d’una millora circuital, per facilitar que un sistema tan comú com el telèfon mòbil, que incorpora les Comunicació NFC, habitualment per fer pagaments substituint la targeta de crèdit, serveixi també per alimentar sensors que requereixen d’un bateria externa.

EuMCE és una nova sèrie d’esdeveniments, inspirats en la Setmana Europea de Microones que es realitzarà cada dos anys, visitant les principals ciutats d’Europa Central. La primera EuMCE s’ha celebrat a Praga del 13 al 15 de maig de el 2019.

L’objectiu d’EuMCE és servir millor a la comunitat de microones a la regió d’Europa Central i promoure activitats relacionades amb el microones. Gràcies a l’exposició associada, que atrau empreses no només d’Europa Central sinó també de la resta del món, la indústria de les microones és una part essencial d’aquest nou esdeveniment, juntament amb el món acadèmic i els centres d’investigació.

EuMCE proporciona un fòrum internacional on investigadors, científics i industrials tenen l’oportunitat d’informar i discutir sobre els últims avenços en totes les àrees de la teoria, tècniques i tecnologia de microones, amb aplicacions en comunicacions, indústria, ciència, medicina, etc., amb l’èmfasi en activitats específicament desenvolupades i rellevants per a Europa Central.

Enlace: EuMCE 2019